Behandling med TDP Lampe

Lampen bruges til behandling af mere end 30 forskellige lidelser hos mennesker og dyr.

Siden apparatet kom frem i 80, erne har det været anvendt i Kina, Japan, Korea, Australien, Europa og Nord Amerika, til behandling af 60 millioner mennesker både på klinikker, men også privat, da det er et praktisk, let anvendeligt og sikkert apparat.
I modsætning til de traditionelle lamper, som udsender infrarøde stråler, kendetegnes TDP lampen ved, at være forsynet med en metalplade belagt med en speciel sammensætning af 33 forskellige mineraler. Når pladen i lampen opvarmes, ved hjælp af elektricitet, udsender den en speciel strøm af elektromagnetiske bølger indenfor det infrarøde område på 0,002 – 0,050 mm, som stimulerer det bio-spektrum der udsendes af den menskelige krop.
Jytte er helt fantastisk og professionel at komme ved. Man føler sig så tryg og godt taget imod og mærker med det samme, hendes store ekspertise. 
Jeg har kun rosende ord og anbefaler det til alle.

Pernille Jakobsen

Jeg har kun god erfaring med Jytte Foldberg og akupunktur. Mine smerter fra en diskusprolaps blev væsentligt mindre efter fire behandlinger hos Jytte!

Torben Krogh

Fået behandling for hælspore efter 1 behandling blev det bedre fået 3 behandling nu og har det endnu bedre. Bente Marie Hansen.


Bente Marie Hansen

Laseren er fantastisk effektiv behandling mod skulderskader og smerter i nakken efter piskesmæld.

Betina Hansen

Fruevej 24 Nykøbing M