Hvad siger patienterne?

Jytte er helt fantastisk og professionel at komme ved. Man føler sig så tryg og godt taget imod og mærker med det samme, hendes store ekspertise.
Jeg har kun rosende ord og anbefaler det til alle. Pernille Jakobsen.

Kan bestemt anbefales Jytte Foldberg.
Sikke en fantastisk oplevelse,
man bliver taget så godt imod og Jytte kan hurtig fortælle hvad hun kan hjælpe med ud fra de symptomer man har.
tror aldrig min krop har været så meget i ro efter sådan en tur. og jeg skal helt bestemt fortsætte hos Jytte. alle mine kærligste anbefalinger herfra. Line Lind.

Jeg har flere gange fået akupunktur ved Jytte, op til eksamener, for at undgå uro i kroppen og eksamensangst. Det har hjulpet utroligt meget, og er helt sikkert noget som jeg anbefaler til alle, som selv døjer med samme. Line Renée Schyum Hansen.

Din smertebehandling er helt i top. Jeg takker af mit ❤️. Knus Karen 💗💗💗

Super god behandling min søn har fået- Går total ned i børnehøjde, og er virkelig behagelige og komme hos . Mine varmeste anbefalinger. Maria Mulle Kjærgaard Færk.

Jeg har kun god erfaring med Jytte Foldberg og akupunktur. Mine smerter fra en diskusprolaps blev væsentligt mindre efter fire behandlinger hos Jytte! Torben Krogh

Fået behandling for hælspor efter 1 behandling blev det bedre fået 3 behandling nu og har det endnu bedre. Bente Marie Hansen.

Laseren er fantastisk effektiv behandling mod skulderskader og smerter i nakken efter piskesmæld. Betina Hansen.

Har glædet mig som et barn til juleaften til i dag.
Min 2. behandling hos Klinik Foldberg.
Har gået med betændt akillessene (stor kugle på midten) i 2 år. Det sidste 2 mdr har det virkeligt været slemt – konstant.
Jeg har prøvet MANGE behandlinger inkl. akupunktur, creme, øvelser i rå mængder, gamle husråd. Uden resultat
I mandags var jeg til min 1. behandling, hvor jeg fik akupunktur med strøm efterfulgt af laserbehandling. Jeg er næsten blevet ny-religiøs. Hold da op en forandring til det bedre. Jeg kan – næsten – gå normalt med minimum af smerte. Køre bil og skifte gear uden smerte. Der er stadig ømhed men slet slet ikke i samme omfang, og kun når jeg går -ikke en konstant smerte. Så jeg er spændt på resultatet efter i dag.
Glædelig jul. Per Kristensen.

Efter bare 1 behandling har jeg oplevet en mærkbar forbedring i en rigtig træls og fastlåst skulder og en meget øm tommelfinger 🙂 det er Supereffektivt 😀
Lea Pihl.

Prøvede for første gang i går, efter at have haft gener/smerter i min akillesene on off siden januar. Må sige jeg er FAN. har ikke haft ondt i dag overhovedet, kan godt mærke det, hvis jeg klemmer hårdt omkring ankel og akillesene. Skal have en behandling mere på torsdag hvilket jeg ser frem til. Vicki Mikkelsen.

Jeg fik hjælp til at stoppe med at ryge. Var på 3 behandlinger så vidt jeg husker. Ryger stadig ikke så det er skønt. Det var så vidt jeg husker i 2010.
Mvh. Steen.

To tennisalbuer. Den ene værre end den anden.
Jeg startede med at konsultere min egen læge, som kun kunne konstatere at ja det var tennisalbue og han kunne ikke gøre noget ved det.
Hørte ad omveje, at du kunne afhjælpe smerten.
Jeg kom hos dig nogle gange og der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke en bedring og den dag i dag, mærker jeg overhovedet intet til det.
Lige nu overvejer jeg om du skal kontaktes igen, da jeg går med smerter inde i den ene balle og i en sene tværs over låret. Går til fysioterapeut, men han ved vist ikke rigtig hvad han skal gøre og gribe i, desværre.
Mona Frederiksen.

I 2010 blev jeg meget plaget af stærke smerter i mine tæer på højre fod. Tæerne brændte og kunne svide så meget, at det var helt uudholdeligt. Jeg var til undersøgelse hos en neurolog i Viborg, som mente det var nervebetændelse i yderregionen. Efterfølgende var jeg på Aalborg hospital, hvor jeg fik ca. 200 stød i tæerne, for at måle beskadigelsen af nerverne, men det gav intet resultat. Jeg fik beskeden, at jeg kunne komme igen efter et halvt år, så ville betændelsen måske være mere fremskreden, og kunne eventuelt måles.
Selv om nervebetændelsen ikke kunne fastslås med bestemthed, blev jeg tilbudt Epilepsi medicin for smerten (hvilket var den medicin, man gav for nervebetændelse), men jeg afslog.
Jeg startede i stedet hos Klinik Foldberg, hvor jeg fik nåle i tæerne, det gør jeg en gang hver 8. uge og det holder mine smerter nede, og jeg får ingen smertestillende medicin. Så jeg er en meget tilfreds patient!
Sonja Nielsen.

Jeg var oppe ved Jytte Foldberg for 10. gang på 3 måneder. Jeg har nemlig tabt mig 22,8 kg. Det har jeg nu ikke turde håbe på for 3 måneder siden. Kun 3 måneder 😎. Er bare rigtig glad. 🏆🏅🏆 Jens Kristian Bech.

Fik akupunktur op til min fødsel for at modne kroppen. Jytte hoppede og dansede for mig, fik endda en tid lørdag aften med meget kort varsel. Dejlig og behagelig behandling, min fødsel gik som smurt, er sikker på akupunkturen var medvirkende Cirkeline Christa Ditlev.

Altid god behandling. Connie Kjelde Kristensen.

Jeg har af flere omgange henvist patienter til Klinik Foldberg. Hver og én af dem vender tilbage kun med rosende ord. Line Baun Lehmann.

Jeg har fået styr på min iskiasnerve. Hvis Jytte kan få mig til at holde op med at ryge, får hun 5 * Bruno Schjøtt.

Reaktioner på mygge”vaccine”

Havde min søn med til en behandling mod myggestik. Han er absolut ikke vild med nåle. Men takket være en god og børnevenlig behandling sagde han efterfølgende at det kan vi godt gøre igen 😊
Her godt en uge efter har hverken min søn eller jeg fået myggestik. Karina Borch.

Min datter og mit barnebarn har fået behandlingen. Begge plejer at være meget plaget af hævede stik. De har INTET haft siden.

Min søn og jeg har fået behandlingen hos Jytte Foldberg. Det har været yderst effektivt. Vi har begge tidligere været voldsomt plaget.
Siden vi var hos Jytte har jeg fået under 10 stik og jeg har, slet ikke oplevet samme gener som før.

Det virker så godt 👍 har fået de sidste to år 🤗

Jeg har fået styr på min iskiasnerve. Hvis Jytte kan få mig til at holde op med at ryge, får hun 5 *
Bruno Schjøtt

Fruevej 24 Nykøbing M