Medlouxx Phototerapi

På klinikken tilbyder jeg nu en ny slags behandling mod AMD, Medlouxx Phototerapi. Jeg bruger den som et supplement til akupunkturen og hæver dermed chancen for effekt af behandlingen. Der betales ikke ekstra for dette. Ud over på min klinik er der allerede et par klinikker i Danmark der bruger den. Desuden bruges den flere steder i verden. Medlouxx er en lysterapiform der er udviklet på Padborn Universitet i Tyskland. Medlouxx lysterapi bestråler med 830 nanometer, denne frekvens stimulerer mitochondrierne (cellens kraftværk), det speeder cellernernes stofskifte og øger blodcirkulationen til området. Det er kombinationen af dette der gør at terapien har en god effekt på AMD’en. Lysbehandlingen hjælper celler der er ramt af oxidativ stress.
Jytte er helt fantastisk og professionel at komme ved. Man føler sig så tryg og godt taget imod og mærker med det samme, hendes store ekspertise. 
Jeg har kun rosende ord og anbefaler det til alle.

Pernille Jakobsen

Jeg har kun god erfaring med Jytte Foldberg og akupunktur. Mine smerter fra en diskusprolaps blev væsentligt mindre efter fire behandlinger hos Jytte!

Torben Krogh

Fået behandling for hælspore efter 1 behandling blev det bedre fået 3 behandling nu og har det endnu bedre. Bente Marie Hansen.


Bente Marie Hansen

Laseren er fantastisk effektiv behandling mod skulderskader og smerter i nakken efter piskesmæld.

Betina Hansen

Fruevej 24 Nykøbing M