Om akupunktøren

Tak fordi du kigger med på min side.
Jeg hedder Jytte Foldberg. Privat bor jeg i Nykøbing Mors med Peter. Jeg er født i 1971 og er den stolte mor til fire nu voksne, unge mennesker.
I 1998 blev jeg uddannet i TCM akupunktur og jeg har siden da arbejdet fuld tid med akupunkturen.
Jeg startede mit virke i en fællesklinik. Da dette samarbejde ophørte i 2003, etablerede jeg klinikken i Nykøbing.
Siden jeg i 1992, på en rejse til Kina, fik kendskab til udøvende akupunktur, har jeg været fascineret af akupunkturen. Jeg var ikke i tvivl om, at der her var en behandlingsform ud over det sædvanlige, noget jeg måtte kende mere til. Sideløbende med at jeg arbejdede med akupunkturen tog jeg i 2000 / 2001, en overbygning på akupunkturen, et kursusforløb i Klassisk Kinesisk Medicin, som jeg valgte at gå til eksamen i forsommeren 2001.
I foråret 2001 tog jeg igen til Kina. Denne gang som uddannet akupunktør for at studere under professor Ma på universitetshospitalet Jin Zhou Medical Hospital.
Jeg har en fast tro på at man via udvikling kan skabe fantastiske resultater, også med akupunkturen. Derfor er jeg altid på udkig efter redskaber og videreuddannelser, jeg kan bruge som supplement til den traditionelle akupunktur og kurser der styrker og udvikler mine kompetencer indenfor akupunkturen. Du kan på min hjemmeside, klinik-foldberg.dk, se mit CV.
I min behandling supplerer jeg ofte med andre metoder, laser, shockwave eller cupping, for at opnå hurtigere resultater. Du vil dog altid modtage en behandling, hvor akupunkturen er i centrum.
Jeg er et ansvarsfuldt og etisk menneske der kender min faglige grænse.
Jeg har tavshedspligt og tager denne meget seriøs.
På klinikken anvender jeg udelukkende sterile engangsnåle.
Jeg er RAB registreret og medlem af P.A. (Praktiserende Akupunktører)
Jeg ønsker altid at hjælpe mine klienter bedst muligt, derfor videreuddanner jeg mig løbende og har en række specialkurser bag mig. Du kan se mere om mine videreuddannelser i mit CV.
Jeg har af flere omgange henvist patienter til Klinik Foldberg. Hver og én af dem vender tilbage kun med rosende ord.
Line Baun Lehmann

Fruevej 24 Nykøbing M