Akupunktur

Akupunktur er en 4000 år gammel kinesisk behandlingsmetode som gennem de sidste 10-20 år er blevet mere og mere anerkendt i Danmark og resten af den vestlige verden.
I Kina kombineres det bedste fra den kinesiske medicin i dag med det bedste fra den vestlige medicin.
Flere og flere danske sygehuse har indenfor de sidste år taget akupunktur ind som et tilbud til patienterne fx. som smertelindring under fødsler.
I følge den kinesiske medicin findes der på kroppen 14 meridianer, også kaldet energibaner, hvori der løber en svag strøm. Så længe denne strøm flyder frit og uden forhindring er kroppen i balance Ubalance opstår når en blokering forhindrer det frie flow af energi, således at et eller flere organer ikke får tilstrækkelig energi til at opretholde den normale funktion. Dette giver anledning til forskellige symptomer og senere sygdom.
På de før omtalte meridianer ligger akupunkturpunkter, der ved indstik med en akupunkturnål kan påvirke det frie flow af energi i kroppen og genskabe balancen.
Jytte er helt fantastisk og professionel at komme ved. Man føler sig så tryg og godt taget imod og mærker med det samme, hendes store ekspertise. 
Jeg har kun rosende ord og anbefaler det til alle.
Pernille Jakobsen

Fruevej 24 Nykøbing M